Úristen ez mitől van?
Figyelt kérdés
most történT!bano kovaföld kapszulát bevettem sárga kapszulában iylen por van,majd egy idő elteltével köhögnöm kellett és a köhögéssel a kapszula pora jött ki,és múltkor ugyanez történt csak az orromon keresztül is jött por.
nem nyeltem le jól?
ez csak kétszer fordult elő ,
2010. jún. 25. 18:25
1/2 anonim válasza:
A helyzet nagyon egyszerű. Nem kell minden szart bevenni. Nyilván mielőtt leért volna a kapszula a szar borítás feloldódott a por kijutott, te pedig kiköhögted. Én a helyedben az egész dobozt úgy hajítanám a kukába ahogy van.
2/2 anonim válasza:
a kovaföld nem árt, de nem is használ. De tényleg csak azért rakják kapszulába, hogy még többet tudjanak kérni érte! Ha használod, oldd fel előtte egy kanál vizbe, úgy nyeld le, akkor nem köhögöd ki porként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!