Mit tegyek hogy nőiesebb legyen a kinézetem?
Nagyon alacsony és sovány vagyok, 154 cm és 45 kg. Kb úgy nézek ki, mint egy 13-14 éves, és ezen szeretnék változtatni. A csipőm nagyon-nagyon keskeny, a derekam is. Adódhatnak ebből fakadóan majd a gyermekvállalásnál problémák?Nem szeretnék császáros lenni az apró termetem miatt majd a jövőben. Mellem jóformán nincs, a combjaim is nagyon vékonyak, hízni pedig sajnos nem tudok.Az arcom is eléggé gyerekes sajnos:/ Mit tehetnék?
Egy elkeseredett 17 éves lány
Nyugi. A barátnőm is olyan alacsony mint te. Ő is soványka volt ennyi idősen, bár ő sportolt is. Amikor abbahagyta továbbtanulás miatt akkor elkezdett hízni, de nem brutálisan, csak simán jobb alakja lett. Aztán akkor kezdett el igazán nőiesedni, nagyobb lett a melle is, meg persze mivel volt formája így felmert venni testhezállóbb ruhákat amik jobban álltak neki. Meg persze a hosszú haját is levágatta Kleopátra stílusra mert hosszú keskeny arca van, de soványként nagyon be volt neki esve, de amikor némileg hízott és az arca is teltebb lett, meglett a hozzá illő formája és nagyon jól áll neki.
Alapvetően világosbarna haja volt, és befestette sötét vörösre. Nagyon jól áll így neki.
A magasságán változtatni nem tud, ilyen a genetikája, ahogyan a bátyja sem túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!