Mit csináljak, ha már majdnem tönkremegy az életem, hogy állandóan beteg vagyok suliidőben? Ötletek megelőzésre?
Anyukám kisgyerekekkel foglalkozik, minden sz.rt összeszed tőlük és az esetek 80 %-ban én is elkapom, szinte egész évben veteg vagyok, már nem bírom... Szerintem ovisként se voltam ennyit a beteg.
A másik, hogy a poklok-poklát kellett megélnem vele, ezért orvoshoz se megyek. Az akkori gyerekorvosom folyton kórházba utalgatott, ahhol csak megemelkedett fehérjevérsejtszamot és vírusfertőzést a llapitott meg... Ekkor kitalálta, hogy kamuzom. Utána mikor már a tanár küldött haza lázasan, hogy "szedessük le a fogszabályzót, mert attól is lehetek beteg"... Utána meg pszichológushoz küldött. A végső az volt, hogy "tuti szorongok", ezért kemény nyugtatókat tömtek belém. Persze a vírusokat ugyanúgy elkapom... De orvoshoz innentől nem megyek.
Szerintem nagyin gyenge lehet az immunrenszrem is, de még a sose beteg apukám is állandóan beteg azóta...
Nagyon el vagyok keseredve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!