Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Betegápoló vagyok és a 93 éves kissé demenz beteg állandóan simogat de reggeltöl estig a kezébe köhögi fel a vastag váladékát! Ha mondom ne simogasson mert a keze tele baktériummal akkor sir!

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Antibakteriális törlővel töröld meg a kezét.
2017. aug. 4. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Na de egész nap ! Krónikus Bronchitisze van gyerek kora óta és egész nap csak hörgi fel a váladékot. Baj hogy ilyet mondok neki ! Egyszerüen nem fogja fel hogy a köhögéskor köpet is feljön ! sértö ilyet mondani ?
2017. aug. 4. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
és nem bírod a sírást?
2017. aug. 4. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a felköhögött váladékos kezével simogat? Ha tiszta lenne, nem is lenne gond? Szerintem már az is elég nagy gáz önmagában, hogy feszt simogat. Erről szoktasd le, aztán had köhögjön, ahogy akar!
2017. aug. 4. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem értem mit keresel állandóan ennél az egy betegnél. Megsimogat megmosod a kezet, könyékig. Nem vagy beoltva, vagy mi ?
2017. aug. 4. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! A simogatásról leszoktatás lesz szerintem az eredményes megoldás !
2017. aug. 4. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!