Mit tennétek a helyemben? Betegápoló vagyok és a 93 éves kissé demenz beteg állandóan simogat de reggeltöl estig a kezébe köhögi fel a vastag váladékát! Ha mondom ne simogasson mert a keze tele baktériummal akkor sir!
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 10:42
1/6 anonim válasza:
Antibakteriális törlővel töröld meg a kezét.
2/6 A kérdező kommentje:
Na de egész nap ! Krónikus Bronchitisze van gyerek kora óta és egész nap csak hörgi fel a váladékot. Baj hogy ilyet mondok neki ! Egyszerüen nem fogja fel hogy a köhögéskor köpet is feljön ! sértö ilyet mondani ?
2017. aug. 4. 10:47
4/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy a felköhögött váladékos kezével simogat? Ha tiszta lenne, nem is lenne gond? Szerintem már az is elég nagy gáz önmagában, hogy feszt simogat. Erről szoktasd le, aztán had köhögjön, ahogy akar!
5/6 anonim válasza:
Nem értem mit keresel állandóan ennél az egy betegnél. Megsimogat megmosod a kezet, könyékig. Nem vagy beoltva, vagy mi ?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! A simogatásról leszoktatás lesz szerintem az eredményes megoldás !
2017. aug. 4. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!