Az ciki, ha szőrös a puncim?
Nemsokára lesz az iskolában védőnői meg orvosi vizsgálat. Gimis vagyok, nem tudom, itt nézelődnek e lefelé, de általánosban sokat turkáltak a bugyinkban a nemi érés jelei után kutatva, legalább 3* belenéztek a bugyimba.
Igazából 6.-as korom óta szoktam magam ott lent is szőrteleníteni (amúgy 3. óta nő ott szőr😅), és látták már az általános iskolai védőnők, viszont ez már a 21. század, és mostanában szokás leborotválni, amit meg szoktam tenni, de most kb egy hónapja burjánzik, és 2-5 centi hosszú szőrök vannak ott.
Ez nagyon ciki? Nem fognak érte megszólni? Ha leborotválom, az baj, mert "egészségtelennek" gondolják az orvosok? Amúgy az ilyen vizsgálatoknál bent vannak osztálytársaim, vagy nem?
Akkor engem nem érint.
Nem szoktam a fantetveimen gondolkodni, de amennyiben úgy van, ahogy mondod, és közösülés útján terjednek, akkor nem lehetnek, mert szűz vagyok.
Egyébként a fanszőröm miért 18+-os kérdés? Itt tettem fel, mert többen válaszolnak rá, de ugyanolyan szőr ez is, mint a hónalj, vagy láb szőrzet. Miért baj az, hogy ezt megkérdezem? Tudtommal erre való a gyakori, nem arra, hogy leszóljunk másokat, akik esetleg 1-2 évvel hamarabb mernek idemerészkedni...
Nyugodtan hagyd meg a szőrödet mert nem fognak megszolni érte. De ha leborotválod azért sem szólnak majd mert naponta/hetente több száz emberrel dolgoznak és ismerik a trendeket is tehát amíg nem valami szektás jelképet formázol a fanszőrödbe ollóval illetve nem akarsz felesküdni vizsgálat közben fennhangon a sátánnak addig semmi sem lesz ciki és senki sem fog semmièrt szólni
Illetve gimis vagy ami azt jelenti hogy nagy eséllyel menstruálsz is tehát nem fognak szó nélkül random nyulkálni a bugyidba rajtad kívül :) ne aggódj ne stresszelj nem lesz kínos semmi mert egyedül leszel bent végig
"általánosban sokat turkáltak a bugyinkban a nemi érés jelei után kutatva, legalább 3* belenéztek a bugyimba."
Azért tisztázzuk, hogy amit veletek csináltak áltanánosban az szexuális zaklatás volt, ilyet NEM CSINÁLHATNAK egy iskolában sem.
És nem, nem kell levenni még a nadrágodat sem.
Hát, lehet 😶😶
Emlékszem, 3.-as voltam, mikor bement a védőnő a terembe, és közölte az ofőnek, hogy minden kisfiún és kispányon látja már a nemi érés jeleit, kivéve egyén(itt nevet is mondott) én meg ott lesokkolódva hallgattam.😅
Igazából akkor épp tesire öltöztünk át, a teremben, és nagy volt a gyerekzsivaj, csak éppen nem beszélgettem senkivel, és láttam, hogy jön be a nő, gondoltam kihallgatom, mit beszélnek.
ma 12:43
Ez csak a te fejedben szexuális zaklatás...
Komolyan itt tartunk hogy egy orvos nem végezheti el a dolgát mert a nő csak szkafanderig vetkőzik le különben szexuális zaklatás?
Amikor én voltam 9-10 éves akkor is volt orvosi vizsgálat ahol megnézték hogy leszálltak e a herèink és igen a pasi orvos fogdosta a gyerekek zacsiját, mégis egészséges felnőtt lett mindenki...
Amikor a nőgyógyász könyèkig turkál a nő hüvelyèben akkor az is biztos szexuális zaklatás sőt ha háziorvos mondja a nőnek hogy vegye le a felsőjèt hogy meghallgassa a tüdejét a sztetoszkoppal akkor is jelentsük őket fel...
Istenem de ostoba vagy
A nőgyógyásznak az a munkája és ő sem kis általános iskolások bugyijában turkál!!
A háziorvos sem nyulkálhat senki bugyijába, és ott sem vetkőzünk meztelenre javíts ki ha tévedek!
ma 14:28
A gyerek, és iskolaorvosnak meg az a munkája hogy a lehető legegèszsègesebbek legyenek a gyerekek mivel több százan vannak egy zárt közegben tehát bármikor bármilyen fertőzés kiütközhet... Javits ki ha tévedek...
Képzeld el, hogy én is voltam iskolás érdekes módón senki sem turkált a bugyinkba.
Ez nem normális, az iskolai vizsgálatoknál látást, hallást, vérnyomást, szívet, tüdőt vizsgálnak, nem pedig nemiszervet.
Hidd el nekem hogy az általános iskola alatt egyszer minimum minden normális suliban előfordul olyan orvosi vizsgálat ahol megtekintik azt hogy fiú és a lány megfelelően fejlődik e avagy sem... Most azért mert te akkor épp beteg voltál és kimaradtál belőle
Illetve azért mert te is azok a korlátolt emberek közé tartozol akik szerint minden ember szexuális ragadozó akik kartávolságon belül mernek menni hozzád azért nem kell egyből arra gondolni hogy minden gyerekorvos örömèt leli abban hogy napi két tucat fejletlen nemiszervet fogdosson...
Pontosan az ilyen emberek mint te szokták selyempapirba csomagolni a gyerekeit fizikailag és mentálisan is hogy nehogy véletlenül bármilyen negatív impulzus érje fejlődés közben aztán meg vered az asztalt sírva hogy hol rontottad el a nevelést amikor tudatosul benned hogy egy nemnormális gyereket neveltèl fel..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!