Ciki kérdés, de műtéteknél a pizsi alatt lehet fehérnemű?
Műtét előtt le kell mindent venni, ékszereket is és kapsz egy zöld kötényt, vagy betakarnak egy zöld lepedővel. :)
De mire felébredsz, rád adják a hálóinged vagy ilyen kórházi köpenyt.
Persze mandulaműtétnél pl. azt hiszem maradhat a pizsi és a bugyi is. :)
ma 15:46-nak..
Mandulaműtétnél sem lehet rajtad semmi csak a steril takaró amivel betakarnak vagy a steril hálóing amit a műtő előkészítőben adnak rád..
(tavaly műtöttek orrpolippal,és orrmandulával..) Amikor vége volt a műtétnek úgy adták rám a saját hálóingemet..
De a fülemet műtik.
Egyszer már műtötték, akkor adtak valami steril pizsit. Csak nem emlékszem, hogy volt-e rajtam bugyi, mert még kicsi voltam, 6-7 éves.
Tudom, hogy orvosok meg minden, de most 19 éves vagyok, lány, és olyan hülyén érezném magam.
De ha pizsi sincs, akkor mit adnak? Gondolom nem pucéran kell bemennem a műtőbe. :)
15:48 vagyok.Írtam,hogy tavaly műtöttek..
Amikor eljött a műtét ideje egy műtős fiú tolt be az előkészítő szobába..Én 33 évesen eléggé szégyenlős vagyok főleg ha a műtősfiú 25 éves..Amikor odaadta a kórházi hálóinget én megkértem,hogy forduljon el..(nevetett,mert azt mondta,hogy úgyis látni fog meztelenül,mert olyan kába leszek,hogy ő fogja feladni rám a rendes hálóingemet..) de azért elfordult..Igaza lett.A műtét után annyira magam alatt voltam,hogy eszembe sem jutott,hogy egy fiatalember éppen öltöztet,és lát meztelenül...Szóval evvel nem kell foglalkoznod..kapsz steril ruhát,majd a műtét után használhatod a sajátodat.
megjegyzés: A szobában volt egy lány akit a fülével műtötték..Ő is steril ruhát kapott)
Köszi a válaszokat!
Így belegondolva, elég hülye vagyok, hiszen ha valami komplikáció lépne fel, nyilván nem az a legjobb dolguk, hogy épp a melltartót rángassák le rólam.
De most van egy méghülyébb kérdésem. Mi van, ha pont akkor lenne meg a menstruációm (nem akkor lesz elvileg), mert pl. félév múlvára írnak ki műtétre, nekem meg elcsúszik addig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!