30 éves kora környékén már hanyatlik az ember egészségi állapota, ereje?
Nagyon kis gyengus vagyok. Évek óta igyekszem odafigyelni a sportra, nem eleget, de azért mozgok, bár néha vannak akár nagyobb kihagyások.
Mostanában futni szoktam szívesen, 2-6 km közti távokat, heti 2-3-szor, 7 perces kilométerekkel.
25 vagyok és nő.
Igyekszem idafigyelni az étkezésemre, de csokizabáló vagyok és eléggé a hagyományos étkezésnek vagyok a híve: rizs, rendes tészta, tejföl, tejszín... Bár szinte csak csirkehúst eszek.
Munkatársam 33 éves, Rubint Réka DVD-je van és kondiba is jár, kondiban több más dolog mellett fut 5-6 kilométereket.
Idén volt több futóversenyen is.
Nagyon modern módon étkezik, a cukrokat kerüli; édesburgonya, kuszkusz, bulgur, sok zöldség, stb.
Alapból erős és egészséges nő, hatalmas távokat tesz meg néha bringán, teljesítménytúrán jó időt megy úgy, hogy konkrétan megállnak közben enni (én menet közben eszegetek teljesítménytúrán).
Szóval ezek alapján le kellene köröznie engem a futásban.
Ehhez képest, amikor szóba kerül a téma, úgy tűnik, mintha konkrétan én futnék jobban, talán kicsit jobb időket és hosszabb távokat.
A korkülönbség lehet az oka?
Nálam is jön a hanyatlás?
Ő vékony és elég sokat sportol, sportolt mindig is.
Szűrt vizet iszik, édességet még csak nem is eszik minden nap stb.
Szóval igen, megijeszt, hogy így működik ez, ennyire lehet gyengülni?
Aztán jön a szülés, jó esetben nemcsak egy gyerek, ez alatt se lehet mozogni vagy nem sokat. Úgy hallottam, az is megtörténhet, hogy terhesség alatt végig feküdnie kell a nőnek.
Utána család mellett...
Aki pörgős, gyors életet szeret, az esetleg bele tudja szorítani a sportot is az idejébe. Főleg, ha az a hobbija és a sport nem egyfajta kötelezettségnek, hanem én-időnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!