A csecsemő és gyerekkori táplálkozás minősége és mennyisége kihatással lehet a már felnőtt ember általános egészségi állapotára nézve?
Értem ez alatt a maximális magasság, csont sűrűség, immunrendszer erőssége, mentális képességek, idegrendszer, fizikai teljesítőképesség, fogak állapota stbstb
Tehát ha valaki a fent ezekben az erős fejlődési szakaszokban nem megfelelő és minőségű ételt fogyaszt(adnak neki) akkor lehet később elmaradottabb vagy felnőtt korára kihatással?
Nyilvánvaló, miért mit gondoltál?
Külön szakkönyvek voltak vannak és lesznek is a témára.
Az én szüleim is egy csomót összevásároltak annak idején.
A leggyakoribb cím a "mit egyen a gyerek" de érdemes felderíteni a külföldi kiadványokat is, vagy akár szerte a világban hisz ma már itt az internet!
Itt egy magyar..
Természetesen ezt is orvos írta, így gyakorlatilag az ember a születésétől a haláláig egy orvos vagy a gyógyszeripar befolyása alatt van.
Tudom, igen, ez is egy újabb összeesküvés elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!