Tényleg baj lenne?
Ott irod hogy
" ha ez este kimaradna nagyon feszült lennék".
Bizony te is alkesz vagy. Csak te még nem az a dühöngő, magát össze csináló, de az vagy.
Mint irják, próbáld meg abba hagyni, meglátod hogy mi lesz.
Az hogy biztos le tudnék állni, ez csak önámitás.
Nekem is volt egyszer egy ilyen időszakom.Késő estig dolgoztam, rettentő stresszes helyen.Ráadásul kemény hideg tél volt, meg nem volt pénzem, és a férjemmel összevesztünk, különköltözött.Egyedül maradtam, totál padlón voltam, meg a borzasztó munka.
Este hazamentem totál hullán az üres, hideg házba, és rászoktam, hogy minden este iszok jégert, unikumot meg hasonló italokat.Nem vettem őket, hanem ajándékba kaptuk régebben.
Pár nap után már nagyon hiányzott a pia.De csak este, ha hazamentem.Már útközben arra gondoltam, milyen jó lesz inni.
Aztán elfogyott minden.Bementem a Tescoba venni italt, de sajnáltam jobb italra a pénzt, rosszat meg nem akartam venni.Este szenvedtem miatta, hogy nincs.
Aztán megszoktam, el is határoztam, többet nem iszok, mert baj lesz.
Közben a férjemmel minden rendbejött, ital teljesen felejtve,ez már 3 éve volt, soha eszembe se jut hogy igyak, még alkalmilag sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!