Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha plasztikai sebésszel...

Ha plasztikai sebésszel vetetem le az anyajegyeket az arcomról, annak nem marad (feltűnő) nyoma?

Figyelt kérdés

Van 3 anyajegy az arcomon, amik picik kiállnak és zavarnak, mert tönkreteszik az összképet. Viszont félek, hogy hegek maradnának utánuk. Legszívesebben lézerrel levetetném, de az állítólag nem biztonságos anyajegyek esetén.

Ha nem sima, hanem plasztikai sebészhez megyek, ő le tudja szedni úgy, hogy ne maradjon feltűnő nyoma? Ha csak egy kis vékony, bőr felszínével azonos csík marad, az nekem már jó, mert mindig sminkelek. A lényeg, hogy ne legyen kiálló, duzzadt heg a helyén.

ma 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyi annak is maradni fog.
ma 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg meg tudja szépen csinálni. De...

Nemcsak a sebészen múlik, a bőrödön is. Az enyém pl nagyon csúnyán forr össze. Amikor a vakbelemet vették ki újjnyi vastag kidudorodó, sokáig vörös heg maradt utána, évtizedek alatt nagyjából belesimult a környezetbe, már alig látszik. Amikor pajzsmiriggyel műtöttek ugyanez volt, csak az már nagyon is látható helyen, nyáron borzalmas volt, mert el sem tudtam takarni.

ma 15:31
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
El kell menni egy plasztikai sebészhez és a lehetőségeket megkérdezni. Ha volt már valaha valamilyen műtéted, amivel bőrt vágtak fel és az nem hegesedett, nem keloidosodott, akkor lehet ez sem fog és szépen gyógyul, de erre sincs garancia. Vannak erre kenőcsök is.
ma 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!