Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen lehet egy gyengébb...

Milyen lehet egy gyengébb szívroham? A fájdalmam olyan, mintha a szívem fájása a bal vállamba és a bal fülembe sugározna ki . vállamig szúr a mellemen át. Mi lehet ez? Valaki érzett hasonlót? Mennyi idő múlva lesz jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna, hogy milyen lehet egy gyengébb szívroham? Lehet, hogy nekem az volt??

Az éjjel kb. fél órán keresztül annyira fájt a szívem, hogy azt hittem nem bírom, pedig nem vagyok egy gyenge típus...

A fájdalom olyan volt, mintha a szívem fájása a bal vállamba és a bal fülembe sugározna ki, később amikor csökkent akkor a jobb vállamban is éreztem, de az nagyon kevés ideig tartott. Hidegrázásom és légszomjam volt. Úgy ébredtem, mintha valaki ült volna a mellkasomon és azóta is kisebb nagyobb szúrások vannak a szívemben, ami a vállamig szúr a mellemen át vagy nem tudom másképp leírni. A bal kezemen igazából csak az ujjaim működnek jól, a vállam és felkarom olyan, mintha egy picit kötött lenne.

Nagyon nagy hajtásban vagyok. Kb. 1 hete szédülök. A párkapcsolatom a végét járja. A főnököm rám bízza a legtöbb munkát. A konyha felbontva, lakásfelújításban vagyok. A Kislányaimat szinte teljesen én egyedül látom el...

Mi lehet velem? Mi lehet ez? Mikor szűnik meg? Valaki érzett már hasonlót? Mi lett a vége? Mennyi idő múlva lett jobb???

Köszönöm

#vállszívfájdalom
2018. szept. 29. 13:54
 1/4 anonim válasza:

Menj el egy kórház sürgősségi osztályára. Mondd el a panaszaidat, de említsd meg azt is, hogy nem vagy lelkileg könnyű helyzetben.

Valószínűleg pszichés eredetűek a panaszaid, nálam is ez volt egy 4 éves párkapcsolatot követő szakítás után.

Nem volt túl régen a szakítás, még mindig előjönnek a panaszok.

Nem fognak haragudni a kórházban rád, kivizsgálnak 3-4 óra alatt. AZ EKG és a vérkép (Troponin szint) a legfontosabb.

Még mindig jobb, mintsem valami baj történjen.

2018. szept. 29. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nálad mit állapítottak meg? Nincsen baj a szíveddel? Neked is a válladba sugárzott úgy, hogy alig bírtál mozogni? Köszönöm válaszod!
2018. szept. 29. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos pont ilyen. Nekem legalábbis ilyen volt, még "vidáman" bicikliztem is vele, de elég szarul voltam. A fájdalom jött-ment, pár napig tűrtem, aztán amikor már elegem lett belőle, akkor kórház. Közölték, hogy lábon kihordtam egy kisebb infarktust, és a szívizom 10%- a elhalt. Gondolom nem kell mondanom, hogy irány az orvos.
2018. szept. 29. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ennyire buta te úr isten. Az első dolog ha ilyen történik azonnal mentőt kellene hívni és nem a gyakorira kéne irkálni

A melkasi fájdalom nem vicc. A másik dolog pedig gyermekeid vannak igazán komolyan vehetnéd az ilyesmit

2018. okt. 2. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!