Szerintetek egészséges az hogy az üzltehységekben teljes gőzzel mennek a légkondik?
Én is utálom. Egy ideig jólesik a nagy forróság után, de nem bírok bent lenni sokat. Igazából a villamoson meg a vonaton is ez van, de ott muszáj kibírnom.
Jövő héttől már nem lesz rá szükség. :D
Azért mert sokkal többen szeretik ezt a hideget, mint azok, akik nem.
Én még amúgysem tapasztaltam, hogy konkrétan a nyakamba menne a légkondi. Legtöbb helyen nincs is..
Bevásárló központokban amúgyis nagy a belmagasság ahhoz.
Én még nem tapasztaltam ilyet sehol, egyik üzletben sem. Egyébként jó esetben sehol nem kell pár percnél többet állni a kasszánál.
Ruhaboltban pedig érthető, ha megy nyáron a légkondi, hiszen ruhát próbálni elég kellemetlen úgy, hogy 40 fok van és szakad mindenkiről a víz...
Gondolom az árunak jobb a hideg. Nekem direkt jólesik kánikulában ilyen hűvös helyre bemenni, legfeljebb a hűtőpultok mellett kezdek fázni.
Ennél szerintem rosszabb ami majd most jön, amikor elkezdenek fűteni és a hidegből felöltözve bemész a melegbe, átizzadsz, utána izzadtan kimész a hidegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!