Nem értem most mi van? Lehet vagy nem lehet?
Figyelt kérdés
Bnőmnek most pszichiáterhez kell járnia. Nem rég volt neki az első órája vele. Miután találkoztam a barátnőmmel, azt mondta hogy lehet hogy legjobb barátnőit(2) behivják ilyen elbeszélgetésre szülői felügyelet nélkül, és engem kért meg hogy én legyek az egyik. De sajnos mind a 3-an(ő, meg én és a másik lány)kiskorúak vagyunk, és anyukám azt mondta, hogy kiskorú bemehet ha van először is van papír róla hogy be kell mennünk, illetve csak Szülői felügyelettel.
Ez igaz? Tényleg igy kell lennie? mert nincsen a barátnőmnek papírja arról hogy be kell mennünk, és sajnos a bnőm picit hazug. Higgyek neki és menjek be vele?
2010. jún. 22. 21:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!