Miért nem nézik jó szemmel a családtagjaim, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni?
A Mentőknél szeretnék dolgozni, nagyon érdekel, és vonz ez a munka. Sofőrként szeretnék ott dolgozni. Jelenleg is sofőr vagyok, hogy meglegyen a 2 éves igazolt vezetői gyakorlatom, mert ugye ez az egyik feltétel a mentőzéshez. Szeretek vezetni, meg érdekelnek a betegségek, és szeretnék másokon segíteni, ez a 3 dolog ami miett mentőzni szeretnék.
Jó tudom, hogy abból a fizetésből nem lehet megélni, meg a hét minden napján, éjjel, nappal kell dolgozni. De én akkor is ezt szeretném.
Üdv.
Kedves kérdező! Egyik rokonom is rohammentő sofőr szerintem azért aggódnak mert soha nem lehet tudni mikor hívnak be szolgálatba nincs pontos időpont arra hogy meddig tart a munkaidő mert sokszor a legváratlanabb pillanatban kell menni a betegért és korán meghalt menni későn jönni haza szóval csak a szokásos féltésről lehet szó szerintem semmi komoly.
Nyugtasd meg Őket hogy nincs okuk félni.
Biztosan a megterhelő munkabeosztástól féltenek, a nehézségektől, s valljuk be, meg sem fizetnek érte.
Menj el oda dolgozni, ha ez az álmod, meg fognak nyugodni ők is.
Értem, köszönöm:)
Rohammentő, én is azt szeretnék vezetni.
De gonolom ahhoz rengeteg tapasztalat kell...
A munka beosztásod nem össze vissza van, oda is fix munka kezdés van, csak a vége lehet, hogy éppen nem akkor lesz amikor papíron.
Mo-n nem tudom hogy van, de No-ban nem fizetnek túlóradíjat ezért ledolgozható a túlóra. A szomszédunk tüzoltó és iszonyat sok szabad ideje van, simán mellette van másik munkája is.
A fizetés azért nem lesz annyira rossz, mert jön az éjszakai pótlék, és az ünnepnapos pótlék. Föleg amíg nincsen gyereked ez egy szuper munka. Mentösre akkor is szükség lesz, ha beüt a gazdasági válság...
Szerintem csak totál tudatlanok a családod, és azt csináljad ami érdekel.
Most 21 éves vagyok. Mire oda jutok addigra 22. Szerintetek ennyi idősen lehet mentőként dolgozni?
Csak azért, mert én még sosem láttam fiatal mentőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!