Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS körömbenövés ellen mit lehet?

SOS körömbenövés ellen mit lehet?

Figyelt kérdés
Nézegettem interneten, de az a baj, hogy ez inkább népbetegség ként van feltüntetve, szóval választ nem nagyon találtam... Mit lehet kezdeni a körömbenövés ellen, amikor még csak kialakulóban van? már érzem, hogy kezd megint fájni egy picit. Már próbáltam mindent amit ki tudtam találni, de sehol nem találtam egy olyan módszert ami megelőzi, hogy ez ne alakuljon ki. Nem nagyon van időm és főleg kedvem egy második műtéthez emiatt, tapasztalatból kérnék segítségeket, előre is köszönöm a válaszokat

2018. szept. 18. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad a köröm sarkait levágni, sokan itt követik el a legnagyobb hibát! Erre gondolhatott a kockás alak alatt. Ha csak kezd benőni akkor tegyél alá kis papírt/ vattát + ragaszd le finoman vagy hasonló, lényeg hogy ne essen ki. Így kissé megemeli a körmöt és nem engedi, hogy benőjjon. Kis gyulladás is idővel elmúlik, de kenegetheted krémekkel, vagy kipróbálhatod a fenti megoldásokat. Én amúgy kisollót se szoktam használni, egyedül korömcsipeszt és kissé reszelővel finomítok rajta, de a sarkait mindig meghagyom.
2018. szept. 18. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!