Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A cukkini csinál valamit a...

A cukkini csinál valamit a bőrrel?

Figyelt kérdés
Szóval 10 perce rengeteg cukkinit aprítottam, ésa bal kezem, amivel fogtam őket (míg a jobbal vágtam) valami iszonyat fura lett, az ujjvégeim megduzzadtak, érzéketlenek, kissé hámlanak is, és hiába mostam meg többször is, semmi hatása. Picit megijedtem, normális dolog ez?
2018. szept. 17. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem'tom, de erre én is kíváncsi vagyok. Én csillagtök pucolás után jártam így, a fagyóba tettem el többet, és a pucolás végére olyan volt a kezem, mintha pillanatragasztó száradt volna rá. Száraz volt, hámlott és többszöri mosásra se jött le a kezemről.
2018. szept. 17. 15:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Jól van, akkor normális :)

Ez a pillanatragasztó-szerűség nálam is ugyanúgy megvan.

Hát akkor így jártam.

2018. szept. 17. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha megfigyelitek a tökféléket, főleg fiatalabb példányokat, látható, hogy van rajtuk valami "szőrszerűség", ami bizonyos értelemben hasonlóságot mutat az üveggyapottal. Ezért, mielőtt puszta kézzel hozzá érne az ember, célszerű pl egy ronggyal jól átdörgölni.
2018. szept. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!