Miért nem tudok sehogyse lefogyni?
Figyelt kérdés
170cm 75kg vagyok,világ életembe nemvoltam sovány,de csak mostanába kezdett el idegesíteni hogy rendszeresn mozgok rendesen étkezek mégis egy dkg is képtelen vagyok leadni.2018. szept. 12. 21:19
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy az edzésterveddel van baj. Keress magadnak egy jó személyi edzőt és ne sajnáld rá a pénzt. Én például mindig is nagyon sovány voltam, aztán nekiálltam edzeni és sokat enni hogy izmosodjak, de még 1 év után se sikerült elérnem semmit. Azután felfogadtam egy személyi edzőt aki aztán nekem adott egy személyre szabott edzéstervet ami rengeteget segített. Abszolút rendszertelenül edzettem előtte, fogalmam se volt arról hogy a testem izmai miként működnek és mi miért ill. miért nem működik. Lehet nálad is az a probléma hogy rendszertelenül étkezel (még ha egészséges ételeket is eszel) és edzel. Remélem tudtam valamit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!