Napi szinten 4-5 liter vizet iszok meg, okozhat ez a mennyiség gondot huzamosabb idő után?
Figyelt kérdés
Pontosabban.
195 cm vagyok, 136 kg.
Diétázom.
Sok folyadékot kell inni állítólag. Épp ezért a nap elején kicsit erőltetem az ivást, majd aztán érzem ki van száradva a szám és délután 4-5 óra körül 4 liter elfogyott.
A munkám nem indokolja ezt. Nem izzadok, szinte nem is mozgok.
Szóda+víz keveréke amit iszok, így van egy gyenge bubis vízem.
2018. szept. 11. 20:30
2/7 A kérdező kommentje:
Kérlek...
210 kg-ról jövök lefelé önerőből.
2018. szept. 11. 20:43
3/7 anonim válasza:
ekkora testtömeghez kell ennyi víz...viszont az önerőt váltsd orvosilag felügyeltre, mivel a plasztikai műtétet fizetné úgy a TB, emellett kell az orvosi ellenőrzés is
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Szódából ennyit meginni egy nap nem egészséges, szerintem sok a 4-5 liter. Oké, hogy kell a folyadék, de nem kell túlzásba esni, főleg nen erőltetni.
5/7 Kései Sirató válasza:
Ekkora testsúlyhoz teljesen jó.
További sok sikert! Ügyes vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Milyen orvoshoz menjek? Házi orvos elég?
2018. szept. 12. 19:47
7/7 Kései Sirató válasza:
Először a háziorvosoddal beszélj, ha szükséges ő tovább küld szakorvoshoz, úgyis tudni fogja, hova küldjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!