Mi okozhat fiatalon folyamatosan romló memóriát?
hát minden nem oké, apróságokat találtak mint pl: Candida fertőzésem volt, cukrommal volt baj, ingadozik erre diétáznom kell, illetve a prolaktin amit az agyalapi mirigy termel furcs mód nekem ötszöröse mint amennyi kellen legyen, ja és most a TSH határ érték is elkezdett már határon kívül lenni, de ezek egyike se okozhat ilyen tünetet az orvosok szerint. PM alulműködés okozhassa egy két tünetem, de arra azt mondták, hogy ez még nem akkora eltérés.
Hát igen. Csak a rossz látás nem tudom, hogy függ a pszihéshez, márpedig az van, voltam szemésznél mindent rendben találtak, kilehet találni mi volt a válasza a panaszaimra :D
Nem tudom én eldönteni, de egy biztos és aranyszabály, hogy a betegnek mindig igaza van, mármint a panaszait illetően.
Annak idején engem beküldtek légmell gyanúval kórházba úgy, hogy a tüdőgyógyász vizsgálat alapján látta, hogy nekem az van. A kórházban meg kinevettek az orvosok, hogy biztos csak pszichésen fáj a mellkasom meg bemagyarázom magamnak, mert ők nem látnak semmit, sőt a szüleimnek is ezt mondta a doki, akkor meg ők is ezzel jöttek, a végén meg attól lettem ideges, hogy rám akarják kényszeríteni, hogy ez csak pszichés és ne szimuláljak, pedig egyértelmű tünetek voltak. Másnap a doki megnézett megint és tényleg volt.....no comment. Képzeld el, hogy ha bekattanok és elhúzom a csíkot akkor a kórházból, akkor ki tudja mi történt volna....
Utána meg jön a szöveg, hogy "na ugye!".
Ismerős a dolog, de akkor is tovább kell menni valahogy.
Egyébként én azért nem értem a dolgot, mert ha valóban ezt akarják rádkényszeríteni, akkor a bibi ott van, hogy ők elismerték magukban a hibát, mármint a környezeted, de akkor meg miért neked kell gyógyszert felírni?? Ez nekem mindig is fura volt. Különbséget tudnak-e egyáltalán tenni aközött, hogy te vagy a beteg vagy csak az elszenvedő alany? Véleményem az, hogy nyílván nem hat a gyógyszer, mert nincs bajod, szarul meg azért leszel tőle, mert marhára nem kell a szervezetednek, nem erre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!