Ha önkielégítés végzek attól még megjöhet a menses?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 13:29
1/8 anonim válasza:
persze. ha sexelsz, akkor is megjön, amikor itt az ideje. feltéve, h védekeztél, de az már más téma...
2/8 A kérdező kommentje:
oksa,mert én nem tudztam hogy ezt így hívják a szüleim sosem vuilágosítottak fel,soha nem beszélünk ilyenekről,jó érzés volt,és csak utánna tudtam meg hogy miez,és többen azt mondták hogy nem fog megjönni
11/L
2010. jún. 22. 13:38
3/8 anonim válasza:
Atyaég.. okos emberekkel vagy körülvéve. Örülök, hogy jó érzés volt, csináld nyugodtan még egy jó darabig csak magadnak, hiszen nagyon fiatal vagy még. Nyugodj meg, ettől még meg fog jönni. Ez a természet rendje.
4/8 A kérdező kommentje:
az elején azt hittem hogy csak gúnyolódsz,de a végére már ,egértettem hogy nem,jköszönöm a kommentett!
2010. jún. 22. 18:15
5/8 A kérdező kommentje:
de ha még 1-szer sem mensiztem akor is?
2010. jún. 25. 14:21
6/8 anonim válasza:
akkor is, csak akkor még nem lehet előre tudni, hogy pontosan mikor. ne aggódj:)
7/8 A kérdező kommentje:
iszonyúan meg nyugtatál,olyan ideges voltam!
2010. jún. 25. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!