Kezdődik tanév, kezdődnek az iskolaorvosi vizsgálatok?
Alsóneműt nem szokták levetetni, maximum, ha erre irányulóan vannak kérdéseid. Nálunk szemvizsgálat is volt és hallásvizsgálat is.
Én gondolom a Kérdező attól fél, hogy a dohányzást is vizsgálják valahogyan vagy a drogot.
1es! Nem ez volt a kérdés. Kérlek a kérdésre válaszolj. Köszönöm.
2.3.4 korrekt!
Szia
Nálunk le kellett venni a bugyit és a melltartót mert a vizsgálat része volt a külső nemi szervek vizsgálata.
Bementünk (kettesével) bugyi +melltartóban majd a védőnő megmérte a súlyt a magasságot majd ugyanezt a barátnőmmel is (akivel bent voltam) aztán vérnyomás, látás hallás. Aztán bekelett menni (külön külön) az orvoshoz le kellett venni a melltartót meghallgatott sztetoszkoppal aztán fel kellett feküdni az asztalra szétzúzta a nemi szervet megnézte megnyomkodta a mellem és ennyi. (Állítólag a mi suliban ez csak hetedik én van a mi osztályunlnak volt.)
Nem normális dolog.A gyerekek is nagyon hüly ék voltak ha ezt megtették,erre senkit sem kötelezhetnek,ha nemet mondasz a vizsgálatra nem fog tenni az orvos semmit sem.
A szülőknek is szólhattak volna a diákok és tehettek volna valamit,mert nem normális dolog,hogy meztelenül vizsgáljon az orvos diákokat és melleket meg puncikat nézegessen.Nagyon kevés iskolába fordul ez elő és csak ott ahol a gyerek olyan mint a néma Levente,kettőt nem tud szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!