Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan fóbia, hogy...

Létezik olyan fóbia, hogy valaki nem bírja a talpát/lábát a földhöz érinteni?

Figyelt kérdés
Mikor le szeretném rakni a lábam a földre undor lesz, hogy koszos lesz a lábam vagy hogy egyáltalán a lábam a földhöz/padlóhoz stb hozzá ér és csak úgy bírok a házban is menni hogy valami a lábamon van. Pl.az ágyból ha fel kelek egyből a papucsomba lépek.
2018. szept. 7. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Létezik, mivel neked ilyen van. Bár ez inkább az összekoszolódástól való félelem, nem a talp-padló kombó miatti.
2018. szept. 7. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok fóbiás, de én azért járok cipőben, hogy talpam ne érintse a földet.
2018. szept. 7. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
De én egyszerűen nem bírom s lábamat a földhöz érinteni csak papucsban és cipőben. Pl zokniban sem mezítláb nem bírok hozzá érni és ez nagyon zavaró bárhol vagyok hülyének néznek. Ha véletlenül is hozzá er a lábam rosszul leszek és pánikolok.
2018. szept. 7. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!