Ez bűncselekménynek számít?
Ez asszisztált öngyilkosság? Az asszisztált öngyilkosság, vagyis segített öngyilkosság bűncselekmény.
Ha én egy súlyos testi fogyatékos rokonomat ápolom -(tegyük fel) - és mesterségesen táplálom. Majd ő azt kéri tőlem, hogy ne adjak neki ételt - mert így szeretne öngyilkos lenni - és ezért én nem "tömöm" meg, hanem kérése szerint nem adok neki. Ezzel én bűncselekményt követek el? nekem meg kéne "tömnöm"? (ápoltam már rokonomat korábban, de szerencsére az ő állapota sokkal önállóbb volt, tehát a helyzet csak feltételezett, jelenleg senkit sem ápolok)
Kulonosen kegyetlen gyilkossag, mert kaja nelkul akar tobb, mint egy honapon at is szenvedhet, mire ehen hal.
Ha az apoltad ilyent ker toled, akkor mondd el egy orvosnak, aki depresszio elleni gyogyszert irhat fel, vagy vidd el egy olyan orszagba, ahol az euthanasia torvenyes.
Az mindegy, hogy te mit gondolsz.
A bíróságon az ügyész úgyis különös kegyetlenségből elkövetett emberölés miatt kérne min. 15-20 évet rád.
A törvények nem ismerete meg nem jogosít fel arra, hogy megszegd őket.
Mivel otthon halna meg tuti a boncolás = kiderül, hogy nem kapott enni.
Ha a kórházba kerül az megint kiderül és hivatalból indul meg a feljelentés emberölés kísérlete miatt.
Ez van, ezek a hazai törvények és ezt kell elfogadni.
Amúgy ha szenved akkor bekérheti magát a krónikusra, ahol 1-2 hét alatt elmegy.. ott nem tömik, sőt rá is segítenek néha.
"Én csak egy egyértelmű, és egyenes kérdést tettem fel"
Amire egyértelmű és egyenes választ kaptál. Ha filozofálni akarsz, akkor azt írd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!