Nehéz nyelés evés, ivás közben. Mitől lehet? Volt már valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Már 10 napja nehezen tudok ételt és italt lenyelni, fogytam is pár kilót. Voltam fül-orr-gégészeten, az orvos megtükrözte a gégémet, de nem talált semmi kórosat. A csípős ételektől (amit ritkán eszek) mindig begyullad a nyálkahártyám és afták alakulnak ki a számban, gömök a nyelvemen. Most is ez volt 10 napja, de ilyen, hogy nyelni ne tudjak még nem történt. Úgy érzem, mintha eleven lenne a torkom és valami váladék is lenne a garatomban, amit nem tudok se lenyelni, se felköhögni. Ha mélyen próbálok nyelni vagy ha hátrahajtom a fejem olyan mintha valami nyomná vagy elzárná a gégémet. Mitől lehet ez a nyelési probléma? Annyira félek, hogy félrenyelek. Ráadásul még az állkapocsízület is elkezdett fájni a jobb fülem és áll találkozásánál.2018. szept. 1. 23:36
1/3 anonim válasza:
A választ sajnos én sem tudom. De ha az állapotod nem javult, és az orvos nem mondott semmi használhatót, akkor valószínűleg érdemes egy másik orvos véleményét is kikérni.
2/3 anonim válasza:
Elmúlt a probléma azóta? Remélem igen, mert eltelt bő 2 hónap azóta! Nekem reflux okozza ezt, de jelenleg csak pépes ételt tudok enni mert minden más megakad. Olyan mintha folyamatos gyulladás alatt lenne a garatom, nyelvem. A doki szerint a sav és savgőz miatt. De hiàba a gyógyszer is. Kikészítő nagyon! :(
3/3 anonim válasza:
nekem is ugyanez van, mint a kérdés ki irójának és a 2. válaszolónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!