Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvás: ez normális?

Alvás: ez normális?

Figyelt kérdés

Sokszor nem alszok egy éjjel, reggel 5 körül elalszok, felépredek délután 2 kor, aztán mikor igazából fel szeretnék kelni, visszaesek az álomba, és csak délután 6-7 óra körül van az, hogyfel tudok kelni, de alig van erőm. Álomra általában nem emlékszem. Most is most keltem fel, alug birom fogni a telefont, mert fáradtak a kezeim. Aztán 1 óra múlva már jobb lesz.

Ha viszont este lefekszek 23 óra körül, akkor is hajlandó vagyok délután 4-5 ig aludni. Nemtudom hogy van. Felébredek, megnétzem az időt, esetleg kinyomom az ébresztőt ha felkelek rá, és visszaalszom. Amikor nem akarok. Tényleg nemtudok felkelni, valaki segítsen! :( Már egy ideje ez megy, problémák vannak belőle a munkahelyen, és félek, hogy azok lesznek az iskolában is! Kb. 2 hónaoja ezzel szenvedek. 16 éves fiú vagyok.

Az étrendemmel lehet a baj? Párnaponta előfordul, hogy nem eszek semmit egy nap. (Sajnos szegénység van, nemtudok vele mit csinálni.)

2018. aug. 19. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Volt ma vagy tegnap egy hasonló kérdés, amire valaki írt egy nagyon jó választ, keresd vissza, pár oldal az egész.
2018. aug. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!