Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagy probléma...

Szerintetek az nagy probléma lehet hogy ha a nyitott gyomorszám miatt büdi a szám?

Figyelt kérdés
Szinte mindig.16 éves fiú vagyok, és hát szeretnék barátnőt, csak hát senkihez se merek ez miatt közeledni. Pedig amúgy kedves vagyok, és talpraesett, és igazából csomó pozitív tulajdonságom van, de itt ez a bizonyos problémám ami megkeseríti az életem és sajnos nem tudok mit tenni ellene. Lehet esélyem így bárkinél is? 16/F

2018. aug. 17. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Műtéttel mennyire tudják ezt megoldani?

Mentholos cukorka rövid távon mennyire lehet megoldás, nyitott gyomorszáj miatt nem kellemetlen, nem tudom: szabad -e fogyasztani mentholos cukorkát ez esetben.

2018. aug. 17. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Így nehezebb lesz barátnőt talâlni, de biztos vannak olyan lânyok, akikek ez nem számít vagy gyengébb a szaglásuk. Némelyik csajnak is nagyon büdös a szája, és a dohányosoknak sem kellemes a lehelletük.
2018. aug. 17. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Műttesd meg magad, mert az ilyen embereknek iszonyú büdös a lehelete :(
2018. aug. 18. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:
És a műtét mennyibe kerül?
2018. aug. 18. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem magánrendelésre mész, akkor semmibe.
2018. aug. 19. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!