Miért van kellemetlen szaga a nemi szervemnek?
Kb.3 napja kellemetlen szaga van a nemi szervemnek,és kicsit több a folyásom is,mint szokott,néha színtelen,vagy fehéres,nagyon halvány barnás színe van.Legutóbb a menzeszem előtt volt ilyen,akkor barnás volt,majd a menzesz után semmi(ez volt 2 hete),és most kicsit több mint szokott.De egyébként szinte mindig van ilyen folyásom,ami kellemetlen szagú,büdös,már pár éve,csak kíváncsi vagyok,hogy miért van.Rendszeresen tisztálkodom,nyáron napi 2x fürdök,máskor 1x.3 napja este fürdés után át mostam a puncim kamillás vizzel is,hátha csökkenti a szagát,és a folyás mennyiségét.
Szerintetek miért van ez?
16/L
Köszönöm a válaszokat.
Az mit jelent pontosan,hogy egyre rosszabb?Lehet vmi komoly következménye is?Kezdjek aggódni?
Lehet,hogy tényleg el kéne mennem orvoshoz,de az a baj,hogy kéne erről beszélnem anyával is,és elég ciki ez,mivel sose szoktunk ilyen dolgokat megbeszélni:(
Egyébként tényleg van olyan,hogy alig van folyásom,teljesen száraz a bugyim,és nem is büdös.Ez csak néha jön elő.Akkor is lehet hogy fertőzésem van?:(
valamilyen fertőzésed van szerintem.
de miért is kéne ezt anyukáddal megbeszélned, ha nem akarod???
nagy vagy már, szerintem nevetséges is, már ne haragudj, ha ebben az életkorban egy felnőtt elkísér.
menj el személyesen a rendelésre, az egészségházba, amelyik körzetbe tartozol, de előtte érdeklődhetsz telefonon, hátha időpontra is mehetsz.
vagy ha van rá zsé, természetesen magándokihoz is mehetsz.
Szia!
Mindenképp beszélj anyukáddal, fog segíteni!
Tényleg nem jó, ha van szag, mert vsznű gombás eredetű fertőzés, ami lehet sólyosabb is, de lehet hormonális dolog is!
Csak az orvos tudja megállapítani kenetből!
A Te korodban, már bátran beszéld meg anyuddal, hogy kisérjen el a nőgyógyászhoz, egyébként sem árt legalább évente rákszűrést is csináltatnod a jövőben!
Vajjon miért nem jut eszébe egy anyának, hogy néha leüljön a lányával, és ilyen intim témáról is beszéljen vele?
Mindenképpnen menj el orvoshoz. Nem írtad le mennyi idős vagy, de ha suliba jársz, nyugodtan keresd fel az iskolaorvost, és mondd el neki a problémádat. Ő meg fogja mondani, hogy mit kell tenni.
Egyébként az a dolog, hogy egy betegség, seb, fogfájás stb. csak még rosszabbá válik kezelés nélkül azt neked is tudnod kell. Elég egy szálka az ujjadba, és ha nem kezeled begyullad. Gennyedzik rohadtul fáj. A gombás, büdös, nem normális tünetekre ugyanez a jellemző. Orvost neki.
Hát akkor el fogok menni dokihoz.Bár nem nagyon szeretek oda járni,de ha muszáj.Csak anyukámmal kéne vhogy beszélni erről.Ha egyedül mennék,úgyis megtudná.Akkor inkább már jobb ha együtt:S
Köszönöm mégegyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!