Ti, akik nem isztok alkoholt, miért döntöttek így?
Nem mondom, hogy soha nem iszok, talán évente 2-3x.
Leginkább azért, mert nem szeretem a "következményeit". Részegen nem bírok feküdni, mert forog a világ, hazajutás valami rémálom, na meg a másnap, hányás, rosszullét stb.
Persze lehet mértékkel csinálni de az egy másik téma :D
Maradtam inkább a fűnél. Semmi másnap, semmi rosszullét, nyugodt környezet barátokkal, nevetés, evés. Piával meg verekedsz és széthánysz mindent. Kösz nem :D
Nem az alkohollal vagy a fűvel van itt probléma, hanem az idióta emberekkel,akik nem képesek ezeket a javakat tisztelni.
Aki idióta barom, az hányja magát össze, kattanjon el az agya, szívjon biót... Nem az én életem, szóval nem szólhatok bele, de azért király dolog ha realizálja valaki, hogy "hoppá, nem én irányítok, hanem a drogok... qrva gyenge az akaraterőm"
Azért a herbál, bio meg a rendes fű egy egész más téma. :D
Egy tapasztalt ember szemre fél másodperc alatt megmondja, hogy ez valami patkányméreg, vagy rendes fű. Mértékletességen van a hangsúly.
Ugyan nem olyan régóta, csak 3 éve szívok, mégsem lettem még agyhalott zombi aki nem bír megfogalmazni egy értelmes mondatot, mint láthatod is. :D
Előidézhet lappangó skizofréniát persze, de az sem úgy jön, hogy valaki elszív egy füves cigit és bumm skizo lett. Vannak előjelei és aki azokat nem veszi észre, nem elég tájékozott a témában, az magára vessen. :)
Egyébként láttam a videót amiről beszélsz, érdekes volt, de ott is mi a bibi? Hogy a lány a herbál szó hallatán azt hitte ez valami hú de természetes dolog tökre jó és még legális is, holott az illegális füvet lehet mértékkel fogyasztani, akárcsak az alkoholt, a herbált nem. :)
Persze-persze vigyázni is kell. De ha pl. megnézünk egy alkoholistát aki évek óta masszívan iszik és megnézünk egy olyan embert aki évek óta masszívan szív, akkor láthatunk némi különbséget. :D
Nem egy ismerősöm van aki évek óta, van olyan aki már évtized óta szív, és mégis szorgos munkás emberek, elvégzik a munkát amiért megkapják a pénzüket, albérletet tartanak fent, semmi problémájuk nincs. Olyanról soha nem is hallottam aki elszívta az életét(rendes fűről beszélünk nem a herbóról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!