Hogyan tudnám kimondani az R betűt normálisan? Többi lent.
Sziasztok
20 éves vagyok, és sajnos néha raccsolok, saját magam úgy hallom hogy szépen mondtam ki, de a párom mindig mondja, hogy mégsem.
Logopédusra sajnos nincsen pénzem,vannak otthoni praktikák, hogyan tudnám gyakorolni?
Egyre jobban kezd zavarni,néha nagyon ciki mert azert észreveszem ha tényleg nem mondom jol ki.
Olvastam hogy a nyelvnek a metszofogaktol kb 1 cmre ahol van a kis dudor ott kell megporgetni, de nekem sajnos ez nem megy.
Elore is koszonom szepen ha segitetek es legyszi ne szekaljatok! Koszi,sziasztok
A piciket erre úgy lehet tanítani, hogy amikor a kis triciklijükön ülnek akkor mondjuk nekik, hogy legyen motorhang is: brrrrrr.
Próbáld ki!
Öh,családba van más hasonló is?!
Szerintem nyúlszáj/farkastorok állhat az r betű rossz kimondása mögött (családomba gyakori)
Racsolás?=hadarás?! Egyedi helyzet,velem ha nyugtalan ,feszűlt helyzetbe vagyok,fordul elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!