Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit erez egy ember akkor,...

Mit erez egy ember akkor, mikor levegot ad be erbe?

Figyelt kérdés

tudom; meghal, de hogyan? faj neki? megmentheto valamilyen modon? 7kobcenti a mennyiseg.

mitol hal meg pontosan?

2018. aug. 8. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tévedés, ettöl csak igen ritka esetben halhat emg valaki, ez csak filmekben hatásos.
2018. aug. 8. 19:12
 2/11 A kérdező kommentje:
mennyi a halalos adag, es milyen a folyamat ami utana tortenik a szervezetunkben?
2018. aug. 8. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerinted, aki meghalt ettől az el tudja mesélni, hogy milyen volt?
2018. aug. 8. 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:
kartyakkal, es gyertyakkal talan :D
2018. aug. 8. 19:20
 5/11 A kérdező kommentje:

feltetelezes csak letezik. mint a hibernalasra is.

(fajna a kiolvasztas halalosan)

2018. aug. 8. 19:21
 6/11 A kérdező kommentje:

oke. bem megy ez nektek. segutek;

ugy kepzelem el, hogy beadom a levegot, es ahogy a szivbe er, az fajni kezd, mert hajtana a vert de ez ritkabb a folyadeknal, igy nagyobbat bir lokni (osszeszorulni) a kamra, mivel mar nem hermetikus a muvelet ezert erolkodik tovabb es szivinfarktushoz hasonloan nagg fajdalmak jarnak.

elostetul minden, mi t ajulaskor, es szepen lassan veget er minden nagy fajnadlmak kozott.

kozben lehet gond a legzessel is.

messze jarok az igazsagtol?

2018. aug. 8. 20:02
 7/11 A kérdező kommentje:
feltetelezem izomgorcsok, rangasok is bekovetkezhetnek.
2018. aug. 8. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:

"messze jarok az igazsagtol?"

IGEN.

2018. aug. 8. 20:59
 9/11 Ypszilon1980 ***** válasza:

Általában csak sima levegőt nem tudsz úgy beadni, hogy az be is jusson a véráramba, mert képzeld el, hogy ha valaki pl. infúziót kap és lejár, akkor utána a levegő megy bele? Én sem tudom ezt elképzelni, mint a filmeken.

Egyébként embóliát okoz a tüdőben, elzárja az oxigén útját és igen remegés, rángás, görcsök, fájdalom, de mivel kb. fél perc elég, hogy belehalj, nem igazán van teendő. Legalábbis én így tudom.

2018. aug. 8. 21:27
 10/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Eleve is mivel vénába adod be, utána ugyan a szívbe megy minden, de ott nem történik semmi, csak továbbpumpálja a tüdő felé.
2018. aug. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!