Mit erez egy ember akkor, mikor levegot ad be erbe?
tudom; meghal, de hogyan? faj neki? megmentheto valamilyen modon? 7kobcenti a mennyiseg.
mitol hal meg pontosan?
feltetelezes csak letezik. mint a hibernalasra is.
(fajna a kiolvasztas halalosan)
oke. bem megy ez nektek. segutek;
ugy kepzelem el, hogy beadom a levegot, es ahogy a szivbe er, az fajni kezd, mert hajtana a vert de ez ritkabb a folyadeknal, igy nagyobbat bir lokni (osszeszorulni) a kamra, mivel mar nem hermetikus a muvelet ezert erolkodik tovabb es szivinfarktushoz hasonloan nagg fajdalmak jarnak.
elostetul minden, mi t ajulaskor, es szepen lassan veget er minden nagy fajnadlmak kozott.
kozben lehet gond a legzessel is.
messze jarok az igazsagtol?
"messze jarok az igazsagtol?"
IGEN.
Általában csak sima levegőt nem tudsz úgy beadni, hogy az be is jusson a véráramba, mert képzeld el, hogy ha valaki pl. infúziót kap és lejár, akkor utána a levegő megy bele? Én sem tudom ezt elképzelni, mint a filmeken.
Egyébként embóliát okoz a tüdőben, elzárja az oxigén útját és igen remegés, rángás, görcsök, fájdalom, de mivel kb. fél perc elég, hogy belehalj, nem igazán van teendő. Legalábbis én így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!