Sérvem van és nehezen megy a széklet, mit tehetek?
Figyelt kérdés
szóval, volt ágyélsérvem, egy éve, az idő alatt nagyon nehezen ment a sz*rás, műtét után helyrejött, könnyen tudtam végezni a dolgom, egészen mostanáig, megint sérvem van, úgyanúgy, és nehezen megy a wc-zés, mit tehetek, hogy könyebben menjen? hashajtó? több folyadék?? az étkezéssel nincs gond, mig rendesen ment a wczés úgyanúgy ettem, mint most. légyszi javasoljatok valamit, nagy zavaró
Éhgyomorra minden nap vegyél be egy evőkanál tökmagolajat, olvass utána, hogy mi mindenre jó. Az emésztésben is segít. Én még csak ma vettem be a második kanállal, szóval nem tudok sok mindent mondani, de a közérzetem jobb lett, mostanában sokat émelyegtem. A székleten is javít, remélem, már régóta küzdök aranyérrel.
2018. aug. 3. 23:06
2/4 anonim válasza:
Meg kell műttetni még egyszer a sérvet, mert magától nem fog meggyógyulni és idővel egyre rosszabb lesz. Haskötő csak ideiglenes megoldásnak jó, mert mellékhatása, hogy elgyengíti a hasizmot. A hashajtás szintén eseti megoldásra való, mert hozzá lehet szokni és idővel egyre több kell belőle.
Tudom nagyon visszaveti az embert a műtéttől az, hogy az első sikertelen volt. Azért fel a fejjel! Keress egy másik kórházat, vagy orvost!
2018. aug. 4. 06:57
3/4 anonim válasza:
A lágyéksérvek bármikor kiújulhatnak,ha az orvos utasitása nincs betartva .Nagyon ritkán újul ki,ha háló beültetést alkalmaznak . Már kevés az az kórház,ahol nem ez van .
Kórházba ezek után is csak oda mehetsz.ahova területileg tartozol. A sebészt megválaszthatod.
Ha kialult újból,sürgősen műtetni kell,mert nagy baj is származhat belőle .
2018. aug. 4. 21:29
4/4 anonim válasza:
Engemet Miskolcon műtöttek lágyéki porckorongsérvre 8 hete. Ott senkinek nem mondták hogy hálósan csinálták. Ha jó a háló miért nem azzal műtenek??? a francba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!