Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggel miért nem tudok felkelni?

Reggel miért nem tudok felkelni?

Figyelt kérdés
Minden este elég későn fekszem le, de előbb el se tudnék aludni. Reggelente olyan 6:20 körül csörgött eddig az órám, hogy minden reggel nyugodtan mehessek suliba, de hiába csörgött. Nem tudok rá felkelni. Egyszerűen lecsapom a telómat, és alszom tovább, és nemtudok felkelni. Sokszor van olyan, hogy nemis emlékszem h leütöttem volna, és olyan meg sokszor van, hogy azért hagyja abba a csörgést, mert már vagy 1 perce megy. Tudnátok segíteni?:S Azt a választ, hogy korábban feküdj le, ne írjátok, mert azt nemtudom betartani.
2010. jún. 19. 22:03
 1/8 A kérdező kommentje:
15/F elfelejtettem írni :S
2010. jún. 19. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy erre más megoldás van. Hamarabb kell lefeküdnöd, ez miért nem megoldható? Nem fontos az egészséged?
2010. jún. 19. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Erre tényleg nem lehet más írni..Vagy lefekszel előbb vagy elalszol. Ennyi.
2010. jún. 19. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy azért, mert nekem a délutáni tanulás nem megy. Én csak este tudok tanulni, és van olyan h 11kor kezdek neki. De am sem tudnék elaludni 11kor szerintem, vagy ha igen, akkor tényleg nagyon fáradt vok.
2010. jún. 19. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
végső megoldás tényleg az lenne hogy lefekszel időben. azért nem tudsz felkelni mert kimerültél, a szervezetednek még szüksége vna az alvásra. próbálj délután aludni valamennyit, egy darabig az is segít, meg úgyis jön a nyári szünet, alhatsz sokáig.
2010. jún. 19. 23:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Aza gond h nemszeretek sokáig aludni xP meg sokat sem szeretek. Mármint imádok aludni, meg pihengetni, de szünetben sosem szeretek sokáig aludni, mert akkor gyorsan elmegy :( szal szerintem nemnagyon fogom magam kialudni :D Meg am is szeretem a reggelt, főleg nyáron a kora reggelt, mint mikor haverommal nemalstunk semmit és már reggel 4kor kel fel a nap, annál jobb nincs is :D
2010. jún. 19. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Aludj egy kicsit délután, hátha az segít. Van szundi a telefonodon? Ha nincs, akkor állíts be több ébresztőt. Nekem van, de ha tutira fel kell kelnem, akkor úgy állítom be, hogy 10x kezdje újra ha nem állítom le rendesen, 3 perces időközönként, és mondjuk beállítom 6-ra és fél 7-re is így mindig felkelek.
2010. jún. 20. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Pont eza gond. Telómon van szundi, és monnyuk ma reggel is 6kor elkezdett csörögni, és 1perc utána abbahagyja, és asszem 5 percre rá megint elkezdi, és apum jött be fél7kor, hogy miért nem kapcsolom már ki, énmeg kajakra nemébredtem fel rá addig...
2010. jún. 21. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!