Miért nem tudok reggel felkelni?
Figyelt kérdés
Akármennyit alszom, úgy néz ki, hogy nem elég. Reggel alig tudok felkelni, szinte órákig szenvedek, mire van lelkierőm kikászálódni az ágyból. Nagyon sokszor visszaalszom, homályosan látok. Ez mitől lehet? Szimplán lustaság, és csak meg kellene magam emberelnem? :D2011. márc. 30. 12:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak tavaszi fáradság, de lehet vashiány is, ugyanis ennek a legszembetűnőbb jele az aluszékonyság.
2/3 Vérszomjas pandamaci válasza:
Dettó én is így vagyok.
Bármennyit alszom, a reggeli felkelés egy kínszenvedés.
3/3 A kérdező kommentje:
Fene, lehet, hogy tényleg vashiány. Azzal ugyanis mindig problémáim voltak. Pedig kedvenceim a hüvelyesek, a zöldségek meg az ilyenek. Még gyógyszert is kaptam erre, asszem fel kell íratni majd még...
2011. márc. 30. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!