Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudom megállapitani,...

Hogy tudom megállapitani, hogy megvan e az orrmandulám?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 21:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt hallottam,hogy a torok és az orrmandulát egyszerre szokták eltávolítani és mivel nekem nemrég vették ki a torokmanduláim lehet,hogy kivették az orrmandulát is?Azért gondolom ezt mert műtét utàn véres volt mindkét orrjáratom,de arról meg nem volt szó a dokival műtét előtt,megkérdezni még nem volt alkalmam!
2018. aug. 2. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
a zárójelentésen, vagy bármelyik papiron amit kaptal, biztosan rajta van.
2018. aug. 2. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs rajta!
2018. aug. 2. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor nem vették ki.

De, ha nem hiszed el, akkor elmész kivizsgálásra. Ennyi.

2018. aug. 2. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy a torok, és orrmandulát egyszerre kiveszik. Nekem előbb a torokmandulámat vették majd az orrmandulámat. Igaz az orrmandulát legutóbb negyedik alkalommal vették ki mert visszanőtt megint.

Zárójelentésbe mindig beleírják. Ha nincs benne akkor csak a torokmanduládat vették ki. Mellesleg az orrmandula műtétnél vagy olyan gézt tesznek az orrba ami felszívódik vagy sima orrtampont amit pár nap után az orvos kiveszi. Orrmandulánál érzed, hogy megműtöttek. Mondjuk torokmandula műtétnél meg a torkod fáj.

2018. aug. 2. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
41%
Tényleg ennyi a szerencsétlen? Halgass 4-re.
2018. aug. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!