Végbélrepedés ellen mi a leghatásosabb módszer?
Figyelt kérdés
Kenőcsre, esetleg kúpra gondolok, ami tuti siker. Előre is köszönöm a hasznos válaszokat! :)2018. júl. 30. 12:13
1/8 anonim válasza:
Erőltetett nehéz esetleg folyamatos ülőmunka ? Ha nem akkor a sok modern és főtt dolog sok fehérje finomított cukor fehér liszt okozza .
2/8 anonim válasza:
Kenőcs, kúp csak ideiglenesen szünteti meg, az első erőlködés, vagy hasmenés esetén újból bereped, proktológushoz kell fordulni.
3/8 Ypszilon1980 válasza:
Étrendet kell változtatni,más csak a tüneteket kezeli.
4/8 A kérdező kommentje:
A változtatás folyamatban van, dolgozom rajta. Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 31. 10:31
5/8 anonim válasza:
Nekem annyira faj 5 6 hete
Orvos latta vegbelrepedes. Izzadsagcseppek a wcn
Regen 1 2 perc a nagywecezes kozben a wcn most meg akar 1 orat is szenvedem.sajnos.dulcolaxxal tudtam.csak.hasznaltam.ra reparon krem.kenocs.koromvirag kenocs .a hemorid kenocs egy nagy sz*r.ugy egett luktetett utana h 1 napig nem tudtam aludni este .5 6 het alatt 1 szer vettem.ulofurdo es utana eloszor mikor jott 2 3 nap mulva kb nem.fajt elmult minden.meleg ulofurdot kadba 20 30 percet ajanlok.elnyugtat es nekem.tuti attol lett jo😘 ma sikerult es visszagondolva uj modszer amit kiprobaltam ez.es kozbe ereztem a testem.is ellazul a rohano stresszes vilagba kell is .amugy a stressztol is akar lassaban gyogyul
6/8 anonim válasza:
Igyal reggel kavet. Beinditja a belmozgast .nem lesz szorulasod:) 6 szor erosebb mint pl egy meleg tea. H jobban beinditja a dolgokat;) Sok folyadek. Lenmagolaj paraffin olaj. Ugyal bele . Hidd el ezek segitenek.keruld a csokit.nozogj picit.rostos etelek.keruld peksuti feher kenyer.egyel zoldseg gyumolcs.hidd el ez segit! Amugy dulcolax kup az meg lagyabba teszi elejen nagyon faj.meleg kamillas ulofurdo.segitenek hidd el ilyen sorrendbe!
7/8 anonim válasza:
Hidd el nyar ota szenvedem 1 2 hete jo: egesz jo ezt valtoztattam eszek meleg levest kaja elott. Es dulcolax fel szekeleles elott ettol fellazul kijon mind. 5v10 15 p ig brnt tarzod tuti kijon nekem sokszor 3 p ig tom bentartani aztana a lenyeg a Proktis M kenocs es Proktis M kup kupot be ra kenocs szekeles utan hidd el jo!!! Meg napi 1 kifacsart 1 pohar narancslevet iszom.hidd el segitebek ezek hajra!renelem jobb lesz en nyar ota szenvedem a kupit napi 1 max 2 ster lehet tuti segit
8/8 anonim válasza:
Miota hasznalom a veny nelkul kaphato Proktis M termekeket 1 2 hete azota vettem eszre kb mar nem is faj meg ezeket is betartom 1 2 hete meg kerulom a sok csokit hidd el.meg barna kenyer joghurt activia ezeket nyomasd de a lenyeg a Proktis m kenocs kup es ha melle iszol is meg narancsle te is facsarsz jo lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!