Mi lehet az oka a nehezebb lélegzetvételnek?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött lefekvéskor, hogy nem is inkább nehezebben hanem nagyobb "koncentrálással" kell a levegőt vennem. Amikor próbálnék elaludni és megfeletkezek a levegővételtől akkor hirtelen légszomj tör rám, mint mikor visszatartom a levegőt. Én arra tippelek, hogy a kimerültségtől lehet, mer 4 éjszakát dolgoztam 12 órában 5-6 óra alvásokkal, ugyhogy remélem hogy csak ez és semmi komoly.2018. júl. 30. 07:40
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ásítani sem bírok, bármennyire is jön az inger.
2018. júl. 30. 07:56
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem is volt már ilyen.
Szerintem ha többször is tapasztalod, azért kérdezz meg egy hozzáértő orvost, tehát aki konkrétan alvással foglalkozik (vannak ilyen alvásklinikák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!