Miért nem mondják el?
Sziasztok!
Szerintem büdös vagyok. De a szeretteim nem mondják el nekem.
Szerintetek ez miért van? Mármint ha büdös lenne a gyereked, nem lennél őszinte vele? Esetleg nem mondanád neki, hogy menjen el orvoshoz??
nem azért vagyok büdös, mert igénytelen vagyok. Szoktam tisztálkodni és hónaljstiftet is használok, egyszerűen túlpörgöm a dolgokat folyton.
A családod valószínűleg megszokta. Ráadásul, ha folyamatosan ezen stresszelsz és ezért is érzed azt hogy izzadsz, akkor ez a családod körében nem feltétlen jön elő. Otthon elvégre oldottabb vagy, míg mások társaságában több stressz ér és jobban kijönnek ezek a testi tünetek.
Használj sűrűbben deot. Én pl stiftet fürdés utána szoktam, nappalra ha izzadok fújós deo-t, ezenkívül enyhébb illatú parfüm napkezdéskor. (Persze nyilván úgy választom őket, hogy ne egy komplett illatfelhőbe ússzak, mert saját tapasztalatból mondom, hogy baromi zavaró főleg zárt térben a túlzott illatosítok használata.)
Esetleg legyen nálad mindig neves törlőkendő, ami nem irritál és bármikor előkaphatod mosdóba.
Nyilván a célravezető az lenne,ha kevesebbet stresszelnél, de nekem sem jön össze szal... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!