Üzemorvosi vizsgálaton, ha azt mondják, hogy vetkőzz le egészen megteszed? Férfi vagy nő vagy?
Tőlem még egy üzemorvosi vizsgálaton sem kértek ilyet. Amúgy meg nem tenném meg.
23N
Nem vetkőzni kell,de doki a sztetoszkóppal a szív-tüdőt tutti vizsgálja,és vérnyomást is tutti mér.Életmódra,gyógyszerekre,hegekre rákérdez.
Ha gyanúsat talál tovább kűld.
Biztos, hogy visszakérdeznék, hogy jól hallottam-e.
Illetve megmondanám, hogy a vizsgálatok szükséges mértékéig hajlandó vagyok megszabadulni a ruháimtól, de nem fogok nudizni.
Ha meg bezsarolna, hogy ezért alkalmatlannak minősít, akkor én meg bezsarolnám azzal, hogy a zaklatásért el szokták venni az orvosi diplomát.
Férfi vagyok amúgy.
Kérdező! Tőled hol kértek ilyet?
Nanana...
Édesanyám munkahelyén egy agglegény 60-as bácsika az üzemorvos,a formásabbakat (magyarul akinek nagy csöcse van :D ) megkéri,hogy a pólót vegyék le.
Anyám büszkélkedhet,őt megkéri. :d De mindig csak röhögnek az orvoson a "csajok",ahogy anyám mesélte. :D
Tehát alapból nem kötelező,nem kellene,de megkérhet téged rá.
Lássad kiéhezett barátunkat.
Szerintem nincs olyan orvos, aki a felnőtt pácienseit teljesen meztelenre szokta vetkőztetni.
A melltartót viszont én is előfordul, hogy levetetem a beteggel. Nagymellű beteg push up melltartóban, tuti hogy nem fogom tudni a melltartótól normálisan meghallgatni a szívét, és nem perverz vagyok csak szeretem jól végezni a munkámat. EKG ugyanez, nem lehet melltartóban jó helyre felrakni az elektródákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!