Mit tegyek, ha tegnap óta annyira fáj a hátam, hogy lassan egyenesen járni sem tudok?
Figyelt kérdés
Tegnap történt valami és egyről a kettőre elkezdett fájni a hátam... mára ez már annyira rossz lett, hogy a bordáimra is kihat. Nem folyamatos a fájdalom, de néha levegővétel közben "nyilal" be. 17 éves vagyok, térdproblémákkal küszködöm, de a hátammal eddig minden rendben volt. Valakinek valami ötlet, hogy mit csináljak? Fontos lenne, ma dolgoznom is kell menni és tényleg borzalmasan fáj...2018. júl. 23. 07:49
1/6 anonim válasza:
Kapásból azt mondanám, hogy orvos. De ha dolgoznod kell, akkor értelemszerűen nem tudsz menni. Vegyél be egy fájdalomcsillapítót, hátha segít. Sajnos laikusként nem könnyű igazán hasznos tanácsot adni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Háziorvost keresnél fel ezzel a problémával, vagy szakembert?
2018. júl. 23. 07:59
3/6 anonim válasza:
Tekintve, hogy a szakrendelésre bejutni nem kevés idő, ezért először mindenképp háziorvost.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy meghúzódott valahol egy ideg vagy becsípődött. Ez az idő meg csak rátesz..
A háziorvos igazából azt fogja mondani, hogy fájdalomcsillapító és ha nem múlik el 1 héten belül, akkor utal tovább.
5/6 anonim válasza:
Orvos bakker! Hát nem fontosabb az egészséged, mint a meló? Irány a háziorvos, aztán ő majd mondja a többit.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg lumbágó, amivel feküdni kellene. Menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!