Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napok óta nem alszok, mit...

Napok óta nem alszok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Csútörtokön éjjel dolgoztam (8órát) azóta aludtam 1x5 órát, pénteken éjjelezés után már semmit nem aludtam. (Elötte a heten semmi alvás problémám nem volt)

Mindigis tökéletes rendszerem.volt az alvásra, mindig ugyan akkor csináltam mindent, éveken át. Mignem betöltottem a 18at és elmehettem éjszakásba dolgozni. Ez az első nyár hogy így dolgozok, es lehet még nem szoktam meg.

A probléma az, hogy nem erzem hogy fáradt lennék. Nem fáj a fejem, nem szédülök, nem fáradok el ha mozgok sem, szóval nincs nagyon a terhemre. Több időm jut mindenre, és hosszabbnak erzem a napokat, kiélvezhetem azokat.

A kérdés annyi lenne, egészségtelen-e ez, és ha igen forduljak e orvoshoz, vagy majd egyszer úgy is elalszok, és ne reagáljam túl? Ez meg csak 2 és fél nap

(És jól vagyok.)

#alvás #CS:GO #Holland bankrendszer
2018. júl. 22. 00:09
 1/3 anonim válasza:
Ha teljesen fit vagy akkor nincs probléma, nyilván még fiatal vagy és a rendszerek képes megszokni ezt az "időt". Nyáron gyakran velem is elő szokott fordulni, ha el akarsz aludni akkor erőltesd meg a testedet hogy kifáradjanak a többi meg jön magától
2018. júl. 22. 11:09
 2/3 anonim válasza:

Egyetemen koleszba volt, hogy 50-60 orakat voltunk ebren. Utana viszont vagy 14-15 orat aludtam.

Szoval ez meg nem gond.

Majd kidolsz egyszer es alszol fel napot es kesz.

2018. júl. 22. 13:54
 3/3 anonim válasza:
Hogy jön ide a Holland bankrendszer ès a cs:go? Ott van jobb alul. Keress kèrdèseket hasonlò tèmàban: alvàs,holland bankrendszer, csgo
2018. aug. 7. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!