Napok óta nem alszok, mit csináljak?
Csútörtokön éjjel dolgoztam (8órát) azóta aludtam 1x5 órát, pénteken éjjelezés után már semmit nem aludtam. (Elötte a heten semmi alvás problémám nem volt)
Mindigis tökéletes rendszerem.volt az alvásra, mindig ugyan akkor csináltam mindent, éveken át. Mignem betöltottem a 18at és elmehettem éjszakásba dolgozni. Ez az első nyár hogy így dolgozok, es lehet még nem szoktam meg.
A probléma az, hogy nem erzem hogy fáradt lennék. Nem fáj a fejem, nem szédülök, nem fáradok el ha mozgok sem, szóval nincs nagyon a terhemre. Több időm jut mindenre, és hosszabbnak erzem a napokat, kiélvezhetem azokat.
A kérdés annyi lenne, egészségtelen-e ez, és ha igen forduljak e orvoshoz, vagy majd egyszer úgy is elalszok, és ne reagáljam túl? Ez meg csak 2 és fél nap
(És jól vagyok.)
Egyetemen koleszba volt, hogy 50-60 orakat voltunk ebren. Utana viszont vagy 14-15 orat aludtam.
Szoval ez meg nem gond.
Majd kidolsz egyszer es alszol fel napot es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!