Ekcémás lett a kezem. Ha napoztatom, jót tesz neki vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 17:38
1/2 anonim válasza:
A napoztatás mindenképpen jót tesz neki. Tegnap olvastam a Házipatikában, hogy az ekcéma örökös és gyógyíthatatlan betegség sajnos. Ezt tudja a mai orvostudomány...
2/2 A kérdező kommentje:
köszi! :)
nem tudom, mennyire értenek hozzá a házipatikások, (jó, tudom, hogy orvosok) :P , de azért nem olyan vészes a helyzet.
csak sokat mosogatok, ez is a munkámhoz tartozik, kb. 70-90 ember után, sokszor egy nap kétszer is, reggel, este, és emiatt jött ki. de már múlófélben van, és most már kesztyűben csinálom. már több, mint fél éve mosogatok, de csak most jött ki, kb. 10 napja, gondolom mostanra sokallt be a bőröm, szervezetem.
sosem volt ilyen gondom eddig életemben amúgy, szóval ebben nem hiszek, hogy örökre megmarad és hasonlók, már egész jó állapotban vannak a "sebek".
2010. jún. 18. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!