Pénteken lesz egy hete hogy bedugult a jobb fülem.
Megoldás?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy orvos csak csütörtöki napokon van,tehát addig még 2 nap de már belezavarodok.Csütörtök éjszaka kezdődött,akkor vízzel átmostam,úgy tűnt segít.Pénteken azonban hiába mosogattam,nem használt semmit.Cseppentettem már bele babaolajat,tegnap melegítettem rá sót és azt próbáltam,körülbelül egy másodpercig használt is.Nem fáj a fülem,szimplán nagyon nagyon tompán,szinte alig hallok vele. Valami tipp,míg nem jutok orvoshoz?Köszönöm!
Ne piszkáld minden vacakkal, mert rosszabb lesz. Egyébként van egy spray, elég borsos az ára, de használ. Belefújsz kettőt, és lefekszel a bal oldaladra 10 percre. Aurecon spray a neve, azt hiszem 3000Ft körül van.
2018. júl. 17. 09:11
3/11 anonim válasza:
Magán rendelésre elmenni.
2018. júl. 17. 09:12
4/11 anonim válasza:
2. vagyok. Azt nem írtam, hogy még egyszer eszedbe ne jusson otthon vízzel mosni!
2018. júl. 17. 09:12
5/11 anonim válasza:
egyetértek a válaszolókkal, ne minden fsságot nyomkodj bele hanem vegyél rá cseppeket sprayt. legtöbb vény nélkül kapható és segít tíz percen belül.
2018. júl. 17. 09:19
6/11 anonim válasza:
Az egyáltalán nem biztos, hogy a gyógyzsertári spray segít - ugyanis attól, hogy ott veszed, még nem minden problémára jó.
Nekem ettöl annyira eldugult a fülem, hogy abszulút nem hallottam semmit, és az orvos igencsak leszidott, hogy hogyan jut eszembe ilyen hülyeség!
2018. júl. 17. 09:25
7/11 anonim válasza:
Fülészet nincs minden nap? Szerintem ott mindig van rendelés, menj el mielőbb.
2018. júl. 17. 09:28
8/11 anonim válasza:
2. vagyok. Nem igazán értem, miért lettem lepontozva. Hozzátenném, ápoló vagyok.
2018. júl. 17. 09:30
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nem fecskendővel mostam át a fülem,hanem csak simán,mint minden zuhanyzásnál.Azért a józan eszem még megvan..:)
Nem igazán tudok egy 3 hetes baba mellett fülészetre szaladgálni,ha apa dolgozik, nincs kire hagyjam..
2018. júl. 17. 13:38
10/11 anonim válasza:
Sajnos az is lehet, hogy pont ettől dugult be a füled. Nem szabad a zuhanysugarat "beleengedni" a füledbe, pláne nem minden nap. Elszaporodnak a bacik, amik beindítják a fokozott faggyútermelést. Hajmosáskor még oké, hajat gondolom heti 2-3x mosol. Akkor is alaposan ki kell törölni törölközővel. Fültisztító pálcikát meg csak addig, ameddig az ujjad befér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!