Ha valakinek van tetoválása akkor miért nem adhat vért?
Figyelt kérdés
Mit tesz a szervezettel meg különösebben a vérrel a tetoválás?2018. júl. 17. 01:06
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy egyáltalán nem adhat? Nem csak időintervallumhoz van kötve?
Egyébként az ok az, hogy tetoválótűvel remekül átlehet vinni egyik emberről a másikra a hepatitis B-t, hepatitis C-t, és a HIV-et, tehát a tetováltak potenciálisan fertőzöttek lehetnek.
2/4 anonim válasza:
időhöz van kötve. és ha jól tudom a fertőzésveszély miatt. nekem van négy is, mégis adtam vért nem is egyszer.
3/4 anonim válasza:
#1es viszont nagyon hlye, tetoválótűt CSERÉLIK, legalább is ha nem valami alagsorban cigány tetovál neked. nem heroinos tűhasználók vagyunk, és nem, senki nem lesz aidses tőle. jesszus..
4/4 anonim válasza:
A tetoválás elkészítése után 6 hónapig nem lehet vért adni, ahogy a 2-es is írta, fertőzésveszély miatt. Utána nincs semmi akadálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!