Miért sötétül el minden, mielőtt elájul valaki?
Figyelt kérdés
Mi okozza? Miért nem lát? És ha valaki elájul, és összeesik, egyből magához tér?2010. jún. 18. 15:47
1/4 anonim 

válasza:

Kimegy a vér a "fejéből". Nem kap elég oxigént a látás idegi komplexusa. Ha visszatér a keringés, magához tér / ha nincs más oka/.
2/4 anonim 

válasza:

Bevallom, ezen akkor, amikor készültem elájulni, nem tudtam gondolkodni. Szerintem az is közrejátszik, hogy az ember elengedi magát és a szeme elkezd lecsukódni, de már nincs ereje kinyitni sem. Abban, amit az első válaszoló mondott, szerintem van valami igazság.
3/4 A kérdező kommentje:
én múltkor elájultam, de előtte még sétáltam pár métert, mert fogtak két oldalról, hogy ne az út közepén essek össze, és nekem nyitva volt a szemem, de nem láttam semmit, viszont amikor engedtek összeesni, akkor egyből láttam mindent. furcsa volt...
2010. jún. 18. 16:15
4/4 anonim 

válasza:

Ja, ilyen nekem is volt, és akkor kis résen jött vissza a látás.
Leesik a vérnyomás, attól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!