Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért sötétül el minden,...

Miért sötétül el minden, mielőtt elájul valaki?

Figyelt kérdés
Mi okozza? Miért nem lát? És ha valaki elájul, és összeesik, egyből magához tér?
2010. jún. 18. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Kimegy a vér a "fejéből". Nem kap elég oxigént a látás idegi komplexusa. Ha visszatér a keringés, magához tér / ha nincs más oka/.
2010. jún. 18. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Bevallom, ezen akkor, amikor készültem elájulni, nem tudtam gondolkodni. Szerintem az is közrejátszik, hogy az ember elengedi magát és a szeme elkezd lecsukódni, de már nincs ereje kinyitni sem. Abban, amit az első válaszoló mondott, szerintem van valami igazság.
2010. jún. 18. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
én múltkor elájultam, de előtte még sétáltam pár métert, mert fogtak két oldalról, hogy ne az út közepén essek össze, és nekem nyitva volt a szemem, de nem láttam semmit, viszont amikor engedtek összeesni, akkor egyből láttam mindent. furcsa volt...
2010. jún. 18. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, ilyen nekem is volt, és akkor kis résen jött vissza a látás.

Leesik a vérnyomás, attól van.

2010. jún. 19. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!