Mennyitől számít valaki kövérnek?
Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból. Véleményetek szerint mi az a súly, amitől valaki kövérnek számít? (nőknél, hiszen mint tudjuk, férfiban nincs kövér, mert az sertés)2010. jún. 18. 15:14
11/13 anonim válasza:
15:37 viccelődjél már...akinek meg jó erős csontjai vannak és 0,5 kg-mal több, mint a te ideálod, az hogy lenne már kövér....vagy 5 kg-mal nehezebb, mert izmos, akkor is már kövér, mert a mérleg többet mutat? ...
12/13 Böse válasza:
Nekem az a véleményem hogy számokból (legyen az tömeg, BMI, ruhaméret vagy akármi) nem lehet megítélni senkinek a kinézetét sem. Ha most azt mondom hogy nekem az ideálom mondjuk egy 55 kilós nő, attól még lehet hogy semmi alakja nincs és csak lötyög rajta a háj(magyarul nem elég izmos), de lehet hogy szép sportos, feszes combokkal, fenékkel, és szép alakkal. Ezt a zsír-izom arányt elvileg a BMI hivatott kifejezni, de ezt hitelesen semmilyen számmal nem lehet jellemezni.
13/13 anonim válasza:
Férfiaknál tényleg attól függ h milyen magas mennyi az izom rajta mert ugye valaki irta h 90 kg fölött már kövér egy pasi szerintem nem apum 190 felett van cm be es semmi haj nincs rajta csak izom es 99 kg es asszen 196cm tehat ez magassagtol fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!