Mitől megy a hasam folyamatosan?
Figyelt kérdés
3 napja folyamatosan hasmenésem van és időnként irtóra begörcsöl a gyomrom és fáj. Egy ideje fogyokurázom egy középszintü koplalással.reggelizek,de többet nem eszem.tehát nemis értem,mit wc-zek ki ekkora mennyiségben.próbáltam már keserü csokival,de az nem használt. a háztartási keksz sem,és az egyéb szárított rágcsák sem. enni nem ettem semilyen fura kaját,amitől lehetne. mi lehet az oka?2010. jún. 18. 10:49
1/4 anonim 

válasza:

vagy az étrended iszonytató szar
vagy vírusfertőzésed van
de inkább az előre tippelnék...
2/4 anonim 

válasza:

bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is érdekelne. Bár én nem csak reggel eszek, hanem inkább csak keveset, de ugyanígy vagyok vele.
egyébként tuti a fogyókúra miatt van mert amíg rendesen ettem, addig pl soha nem fájt görcsölt a hasam egyáltalán..
3/4 anonim 

válasza:

Mert nem normális,hogy napi egyszer eszel, a szervezeted nem tudta megszoktni. Egyébként rettentően egészségtelen amit csinálsz,akár más problémáid is lehetnek ha így folytatod. Egyél többször keveset inkább,meg válogasd meg,hogy mit,de ne egyszer egyél csak!
4/4 A kérdező kommentje:
értem. tehát akkor valószínü,hogy a kevés kajak miatt.. bár nekem ez furán hangzik. most megpróbálkozok a széntablettával,mert attól elvileg elmuulik a hasmenés. remélem beválik.
2010. jún. 18. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!