Deemberben mesntruáltam utoljára, de kb.3-4 hete folyamatosan fáj a hasam. Mitől fájhat?
Decemberben voltam dokinál, akkor a cisztát, miómát kizárta.
Ha homonproblémám van, attól fájhat hasam? Vagy valami más a gond?

én is nagyon gyorsan gépelek, és sűrűn melléütök, vagy felcserélek betűket. ne aggódj, fel sem tűnt, mert azt olvassa ilyenkor az ember amit oda akar látni :)
kérdésre visszatérve: nem tudom mi lehet a problémád. cisztát mondanék, de azt kizárták... nem hagytál abba fogamzásgátlót mostanában? nekem akkor volt ilyen.
Nem szedtem még sosem fogamzásglót és nem is fogyózom.
Na mindegy, úgyis megyek a jövőhéten dokihoz, csak kíváncsi voltam, hogy mi lehet a probléma, mert eléggé aggódom.
Egyébként én is azt hittem decemberben, hogy tuti ciszta, de nem volt egy sem. Akkor még csak a petefészkem szurkált, most már a hasam is görcsöl és szurkál.
Esetleg még az andometriózisra gondoltam, de azt úgyis látta volna UH-n, nem? Csak nem tudom elképzelni, hogy más miatt mitől görcsölhetne a hasam.
Köszi a válaszokat!

Már több, mint 6 hete.
Nincs most párkapcsolatom, szóval nem lehetek terhes.
Köszi a választ neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!