Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Deemberben mesntruáltam...

Deemberben mesntruáltam utoljára, de kb.3-4 hete folyamatosan fáj a hasam. Mitől fájhat?

Figyelt kérdés

Decemberben voltam dokinál, akkor a cisztát, miómát kizárta.

Ha homonproblémám van, attól fájhat hasam? Vagy valami más a gond?

2011. febr. 12. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
felfázás nem lehet? a vizeleted normális? és a folyásod?
2011. febr. 12. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy felfáztam, a folyásom normális, nem pisilek gyakran, és ha pisilek, akkor sem csíp.
2011. febr. 12. 19:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Jaj, most látom, hogy mennyi gépelési hibát ejtettem a kérdésben, bocsi érte.
2011. febr. 12. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:

én is nagyon gyorsan gépelek, és sűrűn melléütök, vagy felcserélek betűket. ne aggódj, fel sem tűnt, mert azt olvassa ilyenkor az ember amit oda akar látni :)

kérdésre visszatérve: nem tudom mi lehet a problémád. cisztát mondanék, de azt kizárták... nem hagytál abba fogamzásgátlót mostanában? nekem akkor volt ilyen.

2011. febr. 12. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
amúgy az első voltam
2011. febr. 12. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
fogyókúrázol?
2011. febr. 12. 20:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem szedtem még sosem fogamzásglót és nem is fogyózom.

Na mindegy, úgyis megyek a jövőhéten dokihoz, csak kíváncsi voltam, hogy mi lehet a probléma, mert eléggé aggódom.

Egyébként én is azt hittem decemberben, hogy tuti ciszta, de nem volt egy sem. Akkor még csak a petefészkem szurkált, most már a hasam is görcsöl és szurkál.

Esetleg még az andometriózisra gondoltam, de azt úgyis látta volna UH-n, nem? Csak nem tudom elképzelni, hogy más miatt mitől görcsölhetne a hasam.

Köszi a válaszokat!

2011. febr. 12. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Na, nem megy ez a gépelés ma nekem... :)
2011. febr. 12. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Tehát minimum hat hete, de lehet, hogy régebben? Terhes nem lehetsz? Nincs 100 %-os védekezés, és sok ügyfelünk a CSVSZ-ben azt mondja, hogy a terhesség elején még volt valamennyi vérzése is.
2011. febr. 13. 23:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Már több, mint 6 hete.

Nincs most párkapcsolatom, szóval nem lehetek terhes.

Köszi a választ neked is!

2011. febr. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!