Mit csináljak ha anyám minden nap folyamatosan terrorizál a hülyeségeivel? 16L
Minden kis dolgon kiakad, mindent észrevesz, soha nem fekhetek egy nap a saját szobámban.
Minden nap segítek neki itthoni munkában szó nélkül megcsinálom de ha egyszer neki kell pl el mosogatni akkor mondja hogy köszönöm szépen hogy elmosogattál.. úgy fel tud idegesíteni.. érdek ember
Meg apámmal naponta vitázik mert külföldön él és ha 1-2 csongesre nem veszi fel a telefont akkor már biztos a barátnőjével van valahol csavarog ami nem is igaz és ha felmegy csak úgy a viberre elkezdi miért voltal fent akkor és hogy biztos beszelgettel valakivel.. egész nap azt lesi órákon keresztül(anyukám nyugdíjas apa pedig külföldön) és ha nem adok neki igazat vagy nem az van amit ő akar amit mindig elér akkor ordít velem csúnyán beszél csapkod. Mindig el sírom magam meet már annyi éve ez megy és soha nem megyek sehova és ítt a nyár és semmi itthon ülök és hallgatom nap hosszat ezt.
Pl ha nem ülök vele kint a nappaliban hanem a szobámban vagyok akkor már duzzog bunkó minden .. meg ha pihenek az is baj
Minden nap felkelek 9 körül és este 21ig vele kint ülök az a 3-4 óra szabadságom van a szobámban amikor elmegy aludni..
Mindenért ordibal ha rossz kedve van olyan flegma hogy huu elsirom magam én igazán rendes türelmes és toleráns vagyok vele szemben
És türelmetlen nagyon és szó szerint minden nap valami miatt ordibal idegeskedik
Soha nem lehet az amit én szeretnek, mindig van valami kifogása
Ha megsértődik rám a semmiért hogy nem szolom le az apámat vagy nem adok neki igazat akkor ordít csúnyán beszél és bemegy a szobájába és utána ha kinyitja az ajtót ha wcre megy akkor kapom el és ölelem meg stb hogy ne legyen már semmi
Mert ha nem mennek oda egész nap bunkó és szemet lenne velem
Szóval ennyi tudom nagyon hosszú lett :(
A mentális egészségem hát...
Ha nem tudnak telefonon beszélni barátnőmmel és másikkal komolyan véget vetnek az életemnek mert annyira nem bírom már hogy állandóan terrorizal mindenért és sehova se mehetek
Elég lelkibeteg egy anyád van az biztos. Szépen tönkre fog majd téged tenni.
Ne foglalkozz vele és akkor majd megunja. Mást nem tudsz csinálni.
Őszintén a nem szólunk hozza volt csak akkor tvzunk apaval és ő is kint van de senki se beszél
Úgy nem hogy senki se szól hozza
Ő akad ki mindenen és utána nem szól hozzánk :D
Hat akkor semmit se lehet tenni
Majd lesz valami és vége lesz ennek
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!