Orvosi? Sebészeti karrier? Nagyon nehéz?
Orvosi?
Kicsi korom óta vonzottak ezek a dolgok, törések, vér, balesetek stb.. ez még mindig meg van csak most kicsit nagyobb lettem es rajöttem nem csak ebből áll az hogy orvos vagy. Még most is érdekel ez a szakma es tényleg fantasztikus lenne ha sikerülne valóra váltanom mert szeretnék az embereken segíteni érdekel a téma is de annyi mindenkitől hallottam hogy az orvosi egyetemhez iszonyat sok kitartásod kell hogy legyen. Bizok benne hogy ez meg talán menne. De tobb kérdésem is van ezzel kapcsolatban. Pl.: tudom hogy nagyon sok a tanulni való de hagyta már ott valaki az egyetemet azért mert mondjuk nem értett valamit?
Mostani elképzeléseim szerint sebeszeti ágon lennék. Tudom hogy ez az egyetem elkezdésétőll számítva összesen 12 év. Azaz ha számolunk plusz minusz egy két évvel akkor az azt jelenti hogy szerencsével 34 évesen szakorvos lehetek. Viszont én szeretnék egy boldog családot alapítani de kicsit kesőnek találom a 34 évet pláne ha egyáltalán addigra találok magam mellé egy férjet. Viszont attól félek ha mindezt a tanulás alatt tennem (házasodás, szülés) nem tudnám bírni es felhagynék az álmaimmal vagy legalább pár évre abba hagynam és úgy mennék vissza. De én ezt pedig egyáltalán nem akarom! Illetve azt is tudom hogy az orvostan hallgatóknak semmi életük nincs (nem sértés) csak a könyvek es tanulás 12 éven át...tudnátok segíteni hogy jól gondolom-e egyáltalán?
Tudom hogy ezek még csak álmok és tervek főleg hogy most leszek csak szeptembertől gimis. De akkor is valamivel szeretnék már tovább tervezni még ha tudom is hogy a tervek sosem úgy sülnek el ahogy akartuk. Segítenétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!