Lesz valami bajom? Megfázás, agyhártyagyulladás, tartani kell ilyentől?
Ma voltam fodrásznál,nem szoktam kopaszra vágatni a hajam csak ritkán kb. három évente egyszer ,az is csak nyáron fordul elő.
Már nagy olyan 8 cm hosszú volt a hajam és ma géppel lenyirattam kopaszra teljesen. Amikor kijöttem a fodrásztól azóta,ha kint vagyok fázik a fejem ,kellemetlen ugyanis hűvös lett,ráadásul a hűvös viharos széltől jobban fázik.
Már megbántan,hogy tök kopaszra vágattam.
Meg fogok fázni vagy ilyenre gondoltam,hogy agyhártyagyulladás ,kell ilyentől félni vagy más betegségtől? Vagy csak csupán azért érzem,hogy fázik a fejem ,mert szokatlan a nagy haj volt és hirtelen kopasz és nagyon szokatlan a felemnek,ezért hidegnek érzi a fejem a levegőt?
Megoldás lenne a sapka,de mindenki kiröhögne,hogy nyár van. Bézbolsapkám meg nincs,nem is vennék két napra,mert hétfőre már meleget mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!